mandag 3. desember 2012

Jul hos Eplebarn II

I går var den store pyntedagen hos oss, og det var full aktivitet i hele butikken! Å drive butikk er ikke en ni-til-fire-jobb, det skal være sikkert. Eplebarn-familien (inkludert svigermor), de veldig hjelpsomme gårdeierne Kasin-Graaner og togbyggeren Tommy Hvidsten jobbet hardt i noen intense timer for å gjøre ferdig "Jul hos Eplebarn" til tenning av julegrana kl 17. 

Eplebarn-familien inkluderer jo to små gutter på 2 og 3 år, og slike små lar seg ikke alltid styre så lett... (og slettes ikke med et tog kjørende rundt i butikken!). Det er likevel viktig å la dem få ta del i julepyntinga, og det gikk jo veldig greit. Vi ble akkurat ferdige, og resultatet ble vi veldig fornøyd med. Dere kan jo se selv :-).


Dette er skikkelige greier, det både ser og høres ekte ut! Julenissen med reinsdyr er også på plass.


Så var det tid for å se det hele utenfra... Fremdeles like interessant!
 

Eplebarn selger barneklær i alle farger, men disse retro-pepperkakene før du dessverre ikke kjøpt, de er bare til å se på :-). Her er det dattera i familien som har vært i sving, tegnet mønster og pyntet i beste retrostil. Og vi synes de ble veldig fine. Vi har enda noen luer, bukser og andre pepperkake-klær som venter på å finne sin plass.


 
Kakle har også lagd et flott julevindu hos oss. Hun har vært på sin svigerfars låve og funnet frem gamle ski, som hun har supplert med staver og skøyter fra egen barndom. Så dette har virkelig blitt et nostalgisk julevindu som inspirerer til masse utemoro! Legg merke til den flotte julekjolen! Kakle åpner forresten eget verkstedsutsalg i Skolegata 2, som varer gjennom hele desember. Hvis du ikke finner Kakle-antrekket hos Eplebarn, så vet du hvor du skal gå :-)
 
 
Vi hadde tenkt oss et lite juletre, gjerne i form av en bjørkekvist, siden vi liker det litt enkelt og personlig. Men så dro far i eplebarn-familien til skogs, og kom hjem med denne edelgrana! Grana har til og med et ekte fulgerede, noe små kunder sikkert vil sette pris på å finne. Da måtte vi jo bare finne frem julelys, glitter og annen pynt! Vi har pyntet med nydelige gamle julekuler, hjemmelagde kurver og annen pynt fra eget og svigermors loft. Så da ble det kanskje ikke så enkelt, men likevel litt personlig :). Pakken i forkant har ekte retropapir fra et av høstens loppemarkeder (vi var så heldige å få tak i en hel rull!).

 
 
Da er det bare å ønske velkommen til en trivelig julehandel hos oss :-). Og sjekk nettbutikken for å se hva som skjuler seg bak luke 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar