lørdag 8. desember 2012

En liten butikk i en liten by - en takk til de som setter pris på oss!

Eplebarn er en liten nisjebutikk i den fineste gata i Kongsberg, Kirkegata. Her trives vi veldig godt, og her vil vi være. Bydelen består av nydelige gamle trehus og et trivelig bymiljø. Vi er spesielt glade for vår gode nabo Kåre Maloney, den beste kafeen vi vet om, med trivelige og alltid blide Dina bak disken. Og så får du kjøpt de fine lotusbollene fra Lucie Kaas der!Vi holder ikke til i den kommersielle delen av byen, en butikk som vår hører ikke til der. Det betyr at vi må jobbe ekstra for å bli synlig i bybildet.Vi bestemte oss derfor tidlig for at Eplebarn også må være nettbutikk. Det er nødvendig og også veldig gøy! Som nettbutikk når vi mange flere med vårt konsept og vareutvalg.

Gode tilbakemeldinger og førnøyde kunder er kjempeviktig for oss. Vi er derfor veldig glade for den gode omtalen vi får, som nylig i dette innlegget i bloggen Pias verden. At vi er en lokal favoritt for noen er vi stolte av! Det er for øvrig en veldig bra blogg (Eplebarn-mamma likte særlig godt Pias innlegg om hva hun ikke gjør i desember, så deilig å oppdage det er flere som ikke rekker å tenne lyset første søndag i advent!).

En annen kjempefin blogg som nylig har hatt et for oss rørende innlegg er Lille hottentott, som i dette innlegget skriver at Eplebarn er den fineste barneklesbutikken i byen. Det er en kjempefin tilbakemelding å få! En veldig fargerik og inspirerende blogg for en retrohektet Eplebarn-mamma!

Det hender også at fornøyde nettkunder sender oss bilder av sine håpefulle i Eplebarn-klær, senest i går fikk vi mms av en nydelig gutt i selebukse fra Alba Baby kjøpt hos oss. Når slikt blir prioritert av travle småbarnsforeldre så må vi ha gjort noe riktig...

Vi setter veldig stor pris på at vi helt uoppfordret får slike tilbakemeldinger. Det er jo derfor vi driver butikk, for at noen skal sette pris på oss og de produktene vi selger! Så mange takk fra en liten butikk i en liten by :).

(Det er ikke så mange blogginnlegg vi rekker å få med oss, kanskje det finnes andre der ute som har gode ord å si om Eplebarn, iallefall så setter vi pris på alle alle sammen!)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar