tirsdag 14. januar 2014

Tilbakekalling av lamper fra ferm LIVING

ferm LIVING trekker tilbake barnelampene fra markedet og erstatter med nye for de som ønsker det. Hvis du har kjøpt en slik lampe hos Eplebarn og ønsker å bytte så kontakt claim@fermliving.com direkte og så får du ny lampe når de kommer på lager igjen.

De skriver følgende om tilbakekallingen:

"Det drejer sig om følgende lamper:
Tree Lamp, House Lamp, Mushroom Lamp, Cloud Lamp, Car Lamp og My D...eer Lamp – både de lamper der har front i røget eg og farvet front. Lamperne er ikke hensigtsmæssigt konstrueret, og de har desværre vist sig at være behæftet med alvorlige sikkerhedsmæssige fejl. Lamperne er derfor ikke egnet som børnelamper. Et eksempel herpå er, at lamperne kan tages ned fra væggen og med ind under dynen, og dermed er der i værste fald risiko for brand. Et andet eksempel er at vi i 2013 har haft en mindre sending med løse afbrydere, som i værste fald kan give stød."

2 kommentarer:

  1. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    SvarSlett
  2. Terimakasih, Artikel anda sangat menarik
    Jangan lupa kunjungi :
    Website Kami

    SvarSlett