mandag 18. mars 2013

ferm LIVING - for den interiørglade!


Vi liker ferm LIVING så godt, og må bare vise frem litt av det fine vi har fått eller venter inn (foruten lampene, som dere sikkert allerede kjenner til). Først var det den fine barnekolleksjonen vi forelsket oss i, men de har så mye annet fint til hjemmet, og noe av dette bare må vi ha i butikken. 
Nytt hos oss er tingene med geometriske mønstere: espressokopper, store kopper, kjøkkenhåndklær og bokser til oppbevaring.  
 

De nye kjøkkenhåndklærne har en super kvalitet og et flott design. Det er heller ikke noe å si på prisen, kr 99 pr stk. Kjempefin vertinnegave! 
 
Dette flotte serveringsbrettet er på vei inn i butikken en av de nærmeste dagene.
 
 
 
Litt nytt til barnerommet blir det også, mini-wallstickers til kr 149 pr pakke. Snart i butikken!
 
 
 
Og så har vi fått inn denne søte spilledåsen, kr 229. Kan henges opp.
 
Alle produktene fra ferm LIVING finner dere i nettbutikken. Noe har vi fått inn, og noe er like rundt hjørnet. Håper dere liker dette like godt som vi gjør :-)
 
 


6 kommentarer:

 1. Enig,frem living har mye fint. Digger de søte sommerfugl wallstickerene. Er sjelden i Kongsberg for tiden, så fint å følge dere på blogg;)

  Finfin dag til deg.

  -malla-

  SvarSlett
 2. Ja, de er veldig søte, og et bra alternativ til de store vi har hatt før. Så hyggelig at du følger oss på bloggen :). Vi har ikke vært så flinke til å oppdatere her, men nå er vårvarene i boks og høstvarene bestilt, så da blir det mer tid til slikt :).

  En fin dag til deg også, her skinner sola!

  SvarSlett
 3. ojojoj, de rosa stjernene MÅ jeg bare ha! Er de på plass i morra tror du? Da kommer jeg nemlig innom en tur!

  SvarSlett
 4. De er like rundt hjørnet, men kan ikke garantere at de kommer i morgen, håper iallefall at de er på plass ila uka. Kan gi deg beskjed når de kommer :-).

  SvarSlett