fredag 30. november 2012

Jul hos Eplebarn!

Endelig nærmer den koselige adventstida seg! Vi gleder oss veldig, og hele Eplebarn-familien er i full pepperkakebaking. Både store, mellomstore og små familiemedlemmer. Selv far er med, og har bidratt med et pepperkakehjerte, pluss nødvendig bistand til de to minste (som helst vil spise både deig og ferdige pepperkaker!). Noen pepperkaker beholder vi selv, noen skal være en del av vindusutstillinga og andre skal de som kommer innom få smake på i løpet av tida som kommer. Vi lover noen utradisjonelle pepperkaker!

 
Vi har nå advendtskalenderen klar, og bak hver luke vil du hver dag finne et superbra tilbud, både i butikken i Kirkegata og i nettbutikken. De dagene butikken i Kirkegata er stengt vil vi selvsagt bare åpne luka i nettbutikken :-). Så kom innom oss, eller sjekk nettbutikken hver dag.


 
Vi pynter ikke til jul før 1. søndag i advent, når man venter litt blir advenstida ekstra koselig. Og så blir det jo litt spennede å se hva som skjuler seg bak gråpapiret? Vi er selv veldig fornøyd, og tror at mange små vil ha glede av utstillingen. Et lite hint: det er noe som beveger seg... I skrivende stund jobbes det intenst for å få alt ferdig (butikken har ikke åpent søndag, men vi åpner utstillinga da).

 
For å gjøre plass til jula måtte vi flytte sofaen inn i lekekroken. Det ble egenlig ganske trivelig, så kanskje den får bo der fast, vi får se. Så her er det rom for å slappe av litt i mellom slagene!
 
Det skjer litt hos Eplebarn i løpet av desember. Vi kan nevne kundekveld med Kakle den 12. desember fra kl 18-21. Da kommer Kakle med mange flotte varer til både store og små. Dette vil vi fortelle mer om etterhvert. Ha en fin fredagskveld!
 
 

2 kommentarer: