onsdag 24. april 2013

HIPP HURRA FOR EPLEBARN!

Det har vært travle dager og derfor stille på bloggfronten, men nå er vi tilbake med godt nytt!! Suuuupergodt nytt faktisk.

Søndag fyller vi 1 år, og det feirer vi torsdag, fredag og lørdag denne uka med epler, ballonger og 30-50 % på nesten alle klær i butikken i Kirkegata 12! Søndag og mandag feirer vi med 30-50 % på nesten alle klær i nettbutikken! Spre gjerne nyheten :-)

tirsdag 9. april 2013

Vi skor oss til vår og sommer!

Gode sko til våre søte små er ikke å forakte! Derfor har vi fått inn fine vår- og sommersko fra EN FANT, et dansk skomerke som byr på høy kvalitet og god passform.

Vi har allerede testet noen av variantene, og vi (og våre søte små) er veldig fornøyde! Vi tør påstå at de aller søteste begynnerskoene kommer fra EN FANT:


 
Vi har  fargen brun og lilla, fra størrelse 19-24. Utrolig fine er de! Sjekk nettbutikken for utvalget eller kom innom oss i Kirkegata.

lørdag 6. april 2013

Om ikke lenge er det sommer....

... og da trenger man sommertøy til de søte små. Vårt weekendtilbud er opptil 50 % på diverse sommertøy. Sjekk i nettbutikken. Tilbudet gjelder ut søndag 07.04. Benytt sjansen, det er MYE fint :-). Et lite utvalg:


 
 


onsdag 3. april 2013

Vi rydder plass til flere vårvarer...

Vi er nå tilbake fra en flott, men snøfull påske i nord. Nå venter vi siste rest av vårvarene inn, og har derfor ryddet i butikk- og lagerhyllene. Det betyr at dere nå finner flere flotte produkter på salg i butikken / nettbutikken. Se under "SALGSVARER" i menyen til venstre. Blant annet dette flotte antrekket fra Katvig:

 
 
Samt sengetøy fra blant annet ferm LIVING: