fredag 30. november 2012

Jul hos Eplebarn!

Endelig nærmer den koselige adventstida seg! Vi gleder oss veldig, og hele Eplebarn-familien er i full pepperkakebaking. Både store, mellomstore og små familiemedlemmer. Selv far er med, og har bidratt med et pepperkakehjerte, pluss nødvendig bistand til de to minste (som helst vil spise både deig og ferdige pepperkaker!). Noen pepperkaker beholder vi selv, noen skal være en del av vindusutstillinga og andre skal de som kommer innom få smake på i løpet av tida som kommer. Vi lover noen utradisjonelle pepperkaker!

 
Vi har nå advendtskalenderen klar, og bak hver luke vil du hver dag finne et superbra tilbud, både i butikken i Kirkegata og i nettbutikken. De dagene butikken i Kirkegata er stengt vil vi selvsagt bare åpne luka i nettbutikken :-). Så kom innom oss, eller sjekk nettbutikken hver dag.


 
Vi pynter ikke til jul før 1. søndag i advent, når man venter litt blir advenstida ekstra koselig. Og så blir det jo litt spennede å se hva som skjuler seg bak gråpapiret? Vi er selv veldig fornøyd, og tror at mange små vil ha glede av utstillingen. Et lite hint: det er noe som beveger seg... I skrivende stund jobbes det intenst for å få alt ferdig (butikken har ikke åpent søndag, men vi åpner utstillinga da).

 
For å gjøre plass til jula måtte vi flytte sofaen inn i lekekroken. Det ble egenlig ganske trivelig, så kanskje den får bo der fast, vi får se. Så her er det rom for å slappe av litt i mellom slagene!
 
Det skjer litt hos Eplebarn i løpet av desember. Vi kan nevne kundekveld med Kakle den 12. desember fra kl 18-21. Da kommer Kakle med mange flotte varer til både store og små. Dette vil vi fortelle mer om etterhvert. Ha en fin fredagskveld!
 
 





onsdag 28. november 2012

Ukas tilbud kommer fra Småfolk og Katvig - superfine klær i ullblanding!

Denne uka har vi 30 % rabatt på diverse klær i ullblanding fra Katvig og Småfolk (samt noen bomullsluer fra Katvig). Et kjempebra tilbud nå som det går mot kaldere dager!



Blå- og grønnstripete heldress fra Katvig i 50 % ull og 50 % organisk bomull får du nå for kr 419, mens vesten koster kr 244 ut uka. Heldressen finnes i str 56-92, mens vesten finnes i str 92, 104, 116 og 128.
 
 
30 % rabatt får du også på luene i ullblanding fra Katvig, deriblant disse deilige babyluene, som nå koster kr 153. Lue for større barn finnes i de samme fargene, også disse på tilbud ut uka.
 
Fra Småfolk kommer denne flotte grønn- og brunstripete strikkajakken til baby i 50 % ull og 50 % akryl, fra str 68-86. Denne koster kr 279 ut uka. Kjempefin til jul!
 
Tilbudene gjelder så langt lageret rekker, og produktene kan kjøpes i vår butikk i Kirkegata 12, eller i Eplebarns nettbutikk. Husk at vi har GRATIS FRAKT tom 22. desember :-).
 
 



tirsdag 27. november 2012

Katvig Classics - den beste julegaven fra Katvig til oss!

Katvig har kommet med den beste julegaven: Katvig Classics. Dette er en kolleksjon bestående av klassikere som har vært med siden 2003, og som nå har kommet for å bli. Katvig selv kaller kolleksjonen for "hjertet i Katvig". De karakteriske eplene og stripene kommer i flotte farger og fantastisk kvalitet! Katvig Classics kom til Eplebarn i forrige uke, denne gangen har vi valgt bodyer, heldrakter og gensere i eplemønster og fargene grønn og rød/rosa:

 
Katvig skriver selv om sin classics-kolleksjon: "Et mønster og en stribe, der efter ti år aldrig har været mere populær, og lavet af økologisk bomuld, der er i balance med naturen. Elsket af børn over hele jorden, harmløs overfor miljøet og uden skadelige kemikalier. Naturen, børnene og Apples & Stripes. Tre klassikere vi værner om."




Katvig er et fantastisk merke, ikke minst på grunn av sitt miljøfokus. Les mer om Katvig her.

fredag 23. november 2012

Noen som trenger kakebokser til jul?

Da har vi de fineste kakeboksene, i ulike størrelser. De kommer fra belgiske Froy & dind, og har de søteste og mest nostalgiske motivene vi har sett.
 
 
Vi skulle likt å si at vi har bakt disse pepperkakene selv, men det har vi altså ikke, og det er sikkert heller ikke så vanskelig å se :-) (vi lover å servere selvlagde pepperkaker i butikken i adventstida!).

 
Denne karen bringer frem barndomsminner hos oss, og han gjør seg veldig godt også på kakebokser! Vi har dessverre ikke alle boksene fra Froy & dind i nettbutikken, men du finner alle i butikken vår i Kongsberg.

Orla Kiely

Vi har lagt vår elsk på Orla Kiely, en irsk designer med base i London. Hun startet sin karriere som hattedesigner, men hennes fantastiske design finnes nå på en mengde ulike produkter, som kjøkkenting, vesker, tapeter, klær og mye annet. I begynnelsen av desember får vi inn fargerike og retroinspirerte kopper fra Orla Kiely, disse passer både små og store:



Vi ønsker oss disse flotte boksene fra Orla Kiely til jul!